Discover more

Up The Junction

We were tasked by property developer Dunmoore to help breathe new life into an old office building in the heart of Uxbridge. Stripping it back to the raw essentials, removing lowered ceilings, awful floor tiles, and exposing some beautiful original features. Whilst our interiors team were busy designing a knockout show suite for the development, the Run For The Hills graphics team created an identity to help Dunmoore market the building to a design savy audience.

Introducing Junction Serif

We created a bespoke font the project that acts as the logo and will be used in signage and wayfinding and marketing communications.

Urban-Terracotta-Chic

For the palette, we played with contrasting materials – setting metal and raw concrete against more organic finishes, adding warmth to our industrial-chic interior scheme. We were delighted to unearth vintage terracotta ceiling tiles behind the dropped ceiling, which we cleaned and scraped back, but retaining and embracing the perfectly ‘imperfect’ raw edges. Our custom-designed blackened steel mesh pivot doors create a flexible divide between the boardroom and workspace. Our bespoke kitchen is crafted from rich timber, topped with a marbled chocolate and cream worktop and sleek open shelving. A cool workspace isn’t complete without cool washrooms and our bathrooms are rich and moody, marrying concrete and rich corten finishes with black iron mirrors and fresh white injections of ceramicware. Black taps and controls keep things sharp and edgy and in a slightly retro twist, we also added some old school free-standing black lockers.

Mapping Uxbridge

We are known for our passion of map making, and we’re particularly enamoured by the one we made for this project. This lovingly crafted local area map has become (we think) the pièce de résistance of all our brand work for Junction.

Website design

We designed a super simple and super slick, one-page scrolling website to present all the information prospective tenants might need. Stylised floorplans and interactive maps. Photography we took of the local area, shots of the show unit and exterior CGIs of the building.